вторник, февраля 7

Boys! review: Lords of Metal

Lords of Metal:

Doom met fluit. Menig mens wordt daar week en nat van. Ik heb dat kreng echter altijd als een gimmick in doom en stoner beschouwd. Voorwaar hulde dat het het Russische Evoke Thy Lords lukt mij het hier als een volwaardig geïntegreerd instrument te beschouwen waar ik me geen seconde aan erger. Ik noem de muziek van dit gezelschap dan wel doom en stoner maar het is een stuk psychedelischer en chiller dan dat.Opener ‘Damn These Deserts’ probeert je bijna in slaap te sussen. Ook de andere nummers proberen dat maar er zitten stukken in waar er met iets meer pit gespeeld wordt. Echter dit komt naar mijn bescheiden mening iets te weinig voor. Nu is het allemaal net iets te gezapig. Op zich musiceert de band als de beste, jammer alleen dat men de concepten afwisseling en dynamiek nog niet helemaal in de vingers heeft. Mocht dit later wel het geval zijn dan kan men zomaar met een gigantische knaller op de proppen komen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.